Procházení: FASHION

Vánoce jsou úspěšně za námi a svátek zamilovaných nás v nadcházejících dnech bude vábit k podmanivým nákupům. Ať už jej budete trávit…

Kreativně založená Bára Koutská chtěla na mateřské začít šít pro své dva syny praktické a zároveň designové oblečení z kvalitních materiálů. Když objevila lehký a prodyšný mušelín, zamilovala se. Dnes z něj pod značkou Big Bros. šije kromě dětského dámské a pánské oděvy nebo i povlečení.

Zas je tu léto v plné parádě a chystá pro nás nejeden příjemný zážitek v podobě vychlazených drinků, hřejivých paprsků, volna a samozřejmě i temp v nových plavkách! Jestli ještě nemáte jasno, jaké si s sebou letos za relaxem zabalit, máme pro vás přehled těch nejžádanějších modelů sezóny, která vám padnou, i pokud patříte mezi ženy s nadměrnými velikostmi.

Když Ondřej Basler dojížděl nočním vlakem za přítelkyní, přemýšlel, jak by jí originálně vyznal lásku. Pokreslil mnoho papírů, ale nic z toho se mu nezdálo. Když si je ovšem prohlédl podruhé, viděl ve skicách vesmírné objekty. Jako správný nadšenec do astronomie začal přemýšlet, jak by mohl spojit vesmír a šperk. A založil značku Helioring.