Ruch města se ztrácí v korunách stromů a každý den tu připomíná dovolenou u Středozemního moře. Zapomeňte na letiště, ztracené kufry a krémy s faktorem 50. Skutečné léto začíná v centru Prahy – a bez zpoždění letu. Slovanský dům se i letos mění v kulisu letních snů: s grilem, hudbou, lahodnou sangrií, fantastickou zmrzlinou i ledovou kávou.
Ve Slovanském domě si můžete vychutnat letní chvíle v řadě podniků, které vám zpříjemní den. Ať už zde chcete příjemně strávit celý večer, nebo se jen zastavit na malé osvěžení.
Advivum Winebar
Od pondělí do soboty mezi 14:00 a 19:00 se osvěžte ledově vychlazenou tropickou sangríou dle osvědčeného receptu servírovanou na led s čerstvým ovocem. Španělské pochutiny a vstřícná obsluha jsou samozřejmostí a jedinou skvrnkou na dokonalé idylce tak může být chybějící moře (ale to možná dodá živá hudba ve vybrané večery).
Aperitivo
Užijte si nenuceně odpoledne s aperitivem. Ke každé skleničce vína si můžete zvolit lahodné aperitivo, tedy drobné občerstvení, dle vašeho výběru zdarma. A pokud se lehce rozsedíte, můžete hravě přejít i na láhev a k ní si aperitivo užít v neomezeném množství. Nabídka platí od pondělí do pátku mezi 14:00 a 17:00.

Hvězdné & pekelně neodolatelné léto na grilu aneb Letní party čtvrtky v Advivum
Nový rok, nové léto a noví kuchaři. Přítomny ale budou i některé stálice, opět i živá hudba, skvělá vína a dechberoucí, uvolněná atmosféra. Takový je úvod k v pořadí již pátému, Hvězdnému létu na grilu. Do Adviva ve Slovanském domě se postupně sjedou kulinářské hvězdy jako například Mirek Kalina se svým HQ Pipi. Doplní jej guru japonské kuchyně Marek Hora, který přijede ze své nové restaurace Yamaya. Hvězdnou čtveřici snad doplní mladý a nadějný Gabriel Bertasso z čerstvého konceptu Seafood Bar Rakin a ikona české kuchyně okouzlující svým uměním všechny návštěvníky beskydské Miury Michal Göth. Opět tedy živá hudba, skvělá atmosféra a plejáda skvělých a přátelských kuchařů, které by byla škoda si nechat ujít…
10. července: RAKIN Seafood bar, chef Gabriel Bertasso
od 17:00 Letní podmořská jízda na ohnivých vlnách
24. července: Restaurace YAMAYA, chef Marek Hora
od 17:00 Rozpálený gril ze země vycházejícího slunce
7. srpna: HQ PIPI, chef Mirek Kalina
od 17:00 One and only, mistr grilu a atmosféry
21. sprna: Restaurace MIURA, chef Michal Göth
od 17:00 Česká tradice v podání Moravské ikony
Více info na Advivum.cz
Crystal Gardens – jazz, koktejly a svit luceren
Od 5. června každý čtvrtek až neděli mezi 18:30–21:30 vám zahraje živá hudba pod širým nebem. Nehledejte dress code – jen uvolněnou náladu.
Více info na Crystalgardens.cz

KOFI KOFI – ledová republika pro milovníky kávy
Od klasického Espresso Toniku až po Matcha Ice Latte. Každý doušek studené kávy vás nejen osvěží, ale i potěší oko. A skvěle vypadá na Instagramu.

Puro Gelato – sladká tečka v zahradě
Vysoké teploty si žádají zmrzlinu. A ta pravá – ručně dělaná a vymazlená – na vás čeká přímo ve Slovanském domě.
