Aktuální vydání WHAT

59   

Noviny WHAT jsou tu proto, aby vás čtení (zase) bavilo. Nezastaví se před ničím. Dobře píšou o všem, co je inspirativní, neokoukané a není povrchní. Na jaké rubriky se můžete těšit?

LOVE PLANET

BEAUTY

CHTĚJTE VÍC!

Datum vydání: 28. listopadu 2023
Vydavatel: What 73 s. r. o.

Není skladem

Kategorie:

V aktuálním čísle najdete:

Cover stars: Čestmír Strakatý a Hanka Strakatá Makovcová

Známý moderátor a jeho manželka fotografka Hanka působí tak idylicky, že jsme je interně překřtili na Strakaté štěstí. Pozvali nás do zákulisí lásky nalezené v lockdownu, k jejímž hlavním pilířům patří mimo jiné touha nepřestávat spolu mluvit.

Vášeň versus závislost

Závislý člověk nemusí vypadat jako zanedbaný alkoholik nebo zbědovaný narkoman. I společensky akceptované koníčky se mohou stát za určitých okolností drogou, která zničí vaše psychické i fyzické zdraví, vztahy, celý váš svět.

Kancelář plující na vodě

„Jachty ráda navrhuji úplně od nuly, ale jásám i v případě, když mě klient osloví s přestavbou. Řídím se filozofií, že každá loď má šanci na druhý život,“ říká světoznámá designérka s českými kořeny Dasha Moranova, která se více než patnáct let pohybuje v prostředí exkluzivního námořního designu.

Jedete na půl plynu?

Možná každé ráno euforicky vytančíte z postele s radostným vědomím, že dnešek bude nejšťastnějším dnem vašeho života. Není ale žádná ostuda, pokud patříte k většině populace, která se čas od času zadrhne a říká si: „Tak tohle je všechno?“ Někdy vám zkrátka chybí nadšení, jste vyčerpaní a hledáte jakoukoliv motivaci. Naštěstí se vášeň pro život dá znovu probudit.

Tři děti jsou málo!

Na jednu českou ženu v průměru nevycházejí ani dvě děti. Nebýt matek, které na svět přivedou čtyři a více potomků, by byl daný průměr ještě horší. Jak vidno, i rodičovství lze pojmout ve velkém stylu a rozhodně toho nelitovat! Vydejte se spolu s námi na návštěvu ke třem inspirativním mnohamámám.


První lifestylové noviny v Česku a na Slovensku. 100% zdravý a pozitivní obsah pro lidi, kteří chtějí přemýšlet nad rámec svých možností.

2024 © Whatnews.cz – Všechna práva vyhrazena