Aktuální vydání WHAT

73   

Noviny WHAT jsou tu proto, aby vás čtení (zase) bavilo. Nezastaví se před ničím. Dobře píšou o všem, co je inspirativní, neokoukané a není povrchní. Na jaké rubriky se můžete těšit?

LOVE PLANET

BEAUTY

CHTĚJTE VÍC!

Datum vydání: 1. 7. 2024
Vydavatel: What 73 s. r. o.

Není skladem

Kategorie:

V aktuálním čísle najdete:

Cover star: Daniela Brzobohatá

Jen si tak stoupnout, povídat a dobře u toho vypadat. Komu se zdá práce moderátorky Daniely Brzobohaté, rozené Písařovicové, takhle snadná, je vedle. Co vlastně obnáší její profese? Má trému? A kde čerpá sílu, když je unavená? Daniela se svěřila i s tím, jak moc jí v posledních měsících dával zabrat bulvár a že láska s manželem Ondřejem Gregor Brzobohatým nebyla žádné: „wow, já jsem třeskutě zamilovaná“, ale přišla postupně, s o to větší silou.

Pod maskou pozitivity

Kdo by je neměl rád? Lidi sršící dobrou náladou a optimismem každý obdivuje. Ovšem jen do chvíle, dokud nám nezačnou odepírat právo na jakékoliv jiné pocity, než ty zalité nekonečným sluncem.

Zelené oázy uprostřed města

Stačí pár kroků a před všudypřítomným ruchem civilizace se schováte do opojného klidu zelené oázy, ukryté třeba v interiéru kavárny nebo restaurace. Životní styl urban jungle, který velí zaplavit vnitřní prostory rostlinami, je hitem posledních let a stále více se projevuje i v Česku.

Trendy chytrá horákyně

Ať už se chystáte na průzkum pobřeží Amalfi, nebo máte v plánu posedávat na smíchovské náplavce s vinným střikem, vyhlašujeme pro letošní léto zásadní trend – háčkování. Nebojte se, nemusíte pokrývat stoly, postele a televize krajkovými dečkami. Do řídkých oček všemožných tvarů zahalte sami sebe! Háčkování se totiž letos vrací ve velkém stylu.

Kouzlo radikální upřímnosti

Zkuste si představit, že od tohoto okamžiku budete svému partnerovi, kolegům a nadřízeným v práci, rodičům, přátelům i dětem říkat jen čistou a úplnou pravdu. Bojíte se, že do pár týdnů skončíte opuštění a nezaměstnaní? Možná by vás výsledek takového experimentu překvapil.

Domov jsme my

Ilustrátorka, autorka knížek a majitelka oděvní značky Astré People Aneta Denemarek, známá také pod jménem Anie Songe, s manželem za život vystřídala několik světových destinací. Poslední etapu, která ji před téměř dvěma lety dovedla na kanárský ostrov Tenerife, absolvovali obytným vozem se dvěma malými dětmi a psem. Ačkoli někdo časté stěhování považuje za životní komplikace, pro Anetu je to cesta za absolutní svobodou.

... a mnohem více na 56 stranách!


První lifestylové noviny v Česku a na Slovensku. 100% zdravý a pozitivní obsah pro lidi, kteří chtějí přemýšlet nad rámec svých možností.

2024 © Whatnews.cz – Všechna práva vyhrazena